Pöyryn Lotta Råberg palkittiin Vuoden nuori konsultti -kilpailussa | Pöyry in Finland Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

MUU TIEDOTE 26.4.2019

Pöyryn Lotta Råberg palkittiin Vuoden nuori konsultti -kilpailussa

Pöyryn Lotta Råberg oli yksi kolmesta palkitusta SKOLin vuoden nuori konsultti -kilpailussa. Råberg on edennyt Pöyryllä nopeasti harjoittelijasta haastaviin esimiestehtäviin.

Pöyryllä rakennesuunnittelun osastopäällikkönä työskentelevä Lotta Råberg oli yksi kolmesta finalistista Vuoden nuori konsultti -kilpailussa, jossa etsitään urallaan erityisen menestyneitä alle 35-vuotiaita lupauksia.

Råbergin ura Pöyryllä alkoi vuonna 2011 kesäharjoittelun merkeissä. Teollisuuden rakennesuunnittelu vei mukanaan, ja vuonna 2013 koittaneen valmistumisen myötä hän on edennyt nopeasti vaativampiin tehtäviin. Lotta tunnetaan avoimena ja kannustavana työkaverina, ja hänelle tärkeää on erityisesti nuorten suunnittelijoiden tukeminen ja tsemppaaminen.

 ”Tällainen tunnustus tuntuu hienolta. Kisassa oli mukana todella kovia ammattilaisia, valinta oli varmasti vaikea. Olen päässyt Pöyryllä mukaan kiinnostaviin projekteihin ja näkemään niiden koko elinkaaren. Parasta Pöyryllä on monipuoliset mahdollisuudet, avoin ilmapiiri ja huippuluokan osaajat – asiaan kuin asiaan löytyy vastaus viimeistään kolmannella puhelinsoitolla”, Råberg kertoo.

Yli 11 000 elementin suunnitteluprojekti

Vuonna 2016 Råberg valittiin rakennesuunnittelun projektipäälliköksi Euroopan suurimpaan kartonkikoneprojektiin, jonka suunnittelun Pöyry toteutti BillerudKorsnäsille Ruotsiin. Kartonkikoneen on määrä käynnistyä vuoden 2019 aikana, ja se tuottaa materiaalia uuden sukupolven nestepakkauksiin. Projekti on ollut todellinen suomalaisen konsulttityön taidonnäyte. Siinä on ollut mukana 167 rakennesuunnittelijaa ja kolme eri alikonsulttia, ja suunnittelutehtävä käsitti yhteensä yli 11 000 elementtiä.  Nuoresta iästään huolimatta Råberg onnistui tässä megaluokan projektissa erinomaisesti.

”Lotta on ollut vastuussa projektin rakennesuunnittelusta niin teknisen suunnittelun, aikataulun kuin talouden osalta. Hän on johtanut projektia esimerkillisesti, ja hänen työpanoksensa on ylittänyt kaikki odotukset. Olen erittäin ylpeä, että meillä on Pöyryllä näin kovan luokan osaajia”, sanoo Kalle Rasinmäki, Pöyryn Suomen Prosessiteollisuus-liiketoiminnan johtaja.

Suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö SKOLin järjestämän kilpailun tavoitteena on nostaa esille nuorten osaajien panosta. Arviointikriteereinä ovat menestyminen työuralla, asiakkaalle tai loppukäyttäjälle tuotettu lisäarvo ja toiminnan aktiivinen uudistaminen.

Kilpailun tuloksen julkistettiin SKOLin konsulttipäivässä 26.4.2019.