Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

LEHDISTÖTIEDOTE 19.12.2018

Pöyry tukee suomalaista ammattikorkeakoulutusta lahjoituksin

Lehdistötiedote Pöyry Oyj 19.12.2018 klo 09:00 EET

Pöyry tukee lahjoituksella neljää suomalaista ammattikorkeakoulua, jotka kouluttavat tulevaisuuden huippuosaajia eri puolilla Suomea ja joiden kanssa Pöyryllä on strateginen yhteistyösopimus.

Pöyry tukee pääkaupunkiseudulla toimivaa Metropoliaa, Pohjois-Savossa toimivaa Savoniaa sekä Oulun ja Tampereen ammattikorkeakouluja lahjoituksella. Lahjoitusten lisäksi Pöyry tekee näiden korkeakoulujen kanssa tiivistä ja pitkäjänteistä strategista yhteistyötä esimerkiksi opetuksen, vierailuiden sekä harjoittelu- ja opinnäytetöiden muodossa.
 
"Tasokkaan suomalaisen korkeakoulutuksen turvaaminen on Pöyrylle tärkeää. Arvostamme ja tarvitsemme erinomaista ammatillista korkeakoulutusta ympäri Suomen, jotta pystymme tulevaisuudessakin palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti siellä, missä he ovat", kertoo Juuso Pajunen, Pöyry Finland Oy:n toimitusjohtaja.
 
Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkolan mukaan yhteistyö Pöyryn kanssa on palkitsevaa.
 
"Meitä ja monipuolista osaamistamme aidosti arvostetaan ja puheet muuttuvat käytännön teoiksi. Se on suurenmoista. Myös Pöyryn 60-vuotisjuhlavuoden tunnus Growing together on vaikuttava, ja haluamme ehdottomasti tutkia tulevaisuuden mahdollisuuksia yhteisen kasvun ja kehittymisen hengessä. Tämä lahjoitus on hieno ele ja kannustaa meitä yhä parempaan", Konkola jatkaa.
 
"Tämä lahjoitus on erinomainen tuki Oamkin varainhankintakampanjaan. Lahjoitetut varat käytetään koulutuksemme kehittämiseen, joka hyödyttää suoraan myös työelämää. Lahjoituksen lisäksi haluan kiittää Pöyryä laajasta yhteistyöstä rakennusalan koulutuksemme kanssa. Työmaavierailut ja vierasluennoitsijat ovat tärkeä osa Oamkin käytännönläheistä koulutusta.", kertoo Jouko Paaso, Oulun ammattikorkeakoulun rehtori.
 
"Pöyryn lahjoitus lämmittää mieltä ja on mitä mainioin lahja näin joulun alla. Savoniasta valmistuu noin 1 200 osaajaa vuodesta, joista 64 prosenttia työllistyy maakuntaan.  Savonia on varsinkin vahva tekniikan osaajien kouluttaja", Savonia-ammattikorkeakoulun rehtori Mervi Vidgrén sanoo.
 
"Koko TAMKin puolesta kiitämme Pöyryä lahjoituksesta ja luottamuksesta. Yhteistyöllämme on merkittävä vaikutus koko Pirkanmaan alueella", sanoo Tampereen ammattikorkeakoulun rehtori Markku Lahtinen.
 
Pöyry luottaa korkeakoulujen harkitaan miten lahjoitetut varat käytetään parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 
 
"Haluamme Pöyryllä kantaa vastuuta yhteiskunnan laaja-alaisesta kehittämisestä. Kaikki panostukset, joita suomalaisen korkeakoulutuksen eteen tehdään, hyödyttää lopulta myös yrityksiä", Pajunen jatkaa. 
 
Lue lisää Pöyryn korkeakouluyhteistyöstä: www.poyry.fi/opiskelijoille
 
Lisätietoja:

Juuso Pajunen
toimitusjohtaja, Pöyry Finland Oy
 
Puh. 040 584 9722
 
Tiesitkö: Pöyry tekee tiivistä yhteistyötä korkeakoulujen kanssa eri puolilla Suomea, esimerkiksi lahjoitusten, koulutusohjelmien kehittämisen, tutkimusohjelmien, opetusyhteistyön, harjoittelija- ja opinnäytetyöpaikkojen ja opiskelijavierailuiden kautta.

Tietoa Pöyrystä

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Tarjoamme asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen sekä infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä palveluja. Kehitämme yhdessä älykkäitä ratkaisuja ja hyödynnämme viimeisimpiä digitaalisia innovaatioita. Pöyryn liikevaihto vuonna 2017 oli 522 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä. Noin 5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 115 toimistoa.
 
Vuonna 2018 Pöyry juhlistaa ylpeänä 60-vuotista taivaltaan yhdessä henkilöstönsä, asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa.
 
Vieraile verkkosivuillamme www.poyry.fi ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube