Pöyry jatkaa fokuksensa terävöittämistä myymällä osuutensa toiminnoistaan Etelä-Koreassa | Pöyry in Finland Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

LEHDISTÖTIEDOTE 22.7.2015

Pöyry jatkaa fokuksensa terävöittämistä myymällä osuutensa toiminnoistaan Etelä-Koreassa

PÖYRY OYJ   Lehdistötiedote 22.7.2015 klo 09.00

Pöyry jatkaa fokuksensa terävöittämistä myymällä osuutensa toiminnoistaan Etelä-Koreassa

Pöyry on myynyt koko osuutensa Korea District Heating Engineering Co Ltd Ltd:stä (KDHEC), joka on Etelä-Korean Seoulissa sijaitseva suunnittelu- ja konsulttiyritys. Kaikki Pöyry Finland Oy:n omistamat osakkeet, yhteensä 50 % yhtiöstä, on myyty KEPS Calista Private Equity Fundille. Calista on korealaisen energiasuunnittelu- ja konsultointiyhtiö KEPS Co Ltd:n kokonaan omistama tytäryhtiö.

Kauppa on linjassa Pöyryn fokusoituneen strategian kanssa, jonka mukaisesti Pöyry kehittää ja vahvistaa palveluitaan paikallisilla avainmarkkinoillaan sekä globaaleilla energian, teollisuuden ja liikkeenjohdon konsultoinnin aloilla.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Yhtiö kirjaa kaupasta noin 6 miljoonan euron myyntivoiton, joka sisältyy rahoitustuottoihin- ja kuluihin.

Lisätietoja antaa:

Jukka Pahta
Talousjohtaja
Puh. 010 33 26088

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti. Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme liikkeenjohdon konsultointia ja suunnittelupalveluita sekä vahvaa projektien toteutuskykyä ja asiantuntemusta. Keskeiset toimialamme ovat energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. Pöyryllä on laaja paikallistoimistoverkosto ja yhtiön palveluksessa on noin 6 000 asiantuntijaa. Pöyryn liikevaihto vuonna 2014 oli 571 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä (Pöyry OYJ: POY1V).