Minun pöyryni

'Vastuun ohella työhön sisältyy myös vapaus'

Antti Kaartinen, vanhempi konsultti

On ollut hienoa työskennellä lukuisten loistavien kollegojen kanssa sekä Pöyryn että asiakkaidemme organisaatioissa ympäri maailmaa.

"Olen työskennellyt Pöyryllä vuodesta 2004, ja toimin tällä hetkellä vanhempana konsulttina (senior consultant) Pöyry Management Consulting Oy:n metsä- ja biomassatiimissä. Olen valmistunut Helsingin yliopiston metsätieteiden laitokselta vuonna 2002. Olen viihtynyt Pöyryllä hyvin jo yli 10 vuotta, sillä työni on ollut monipuolista ja mahdollistanut jatkuvan ammatillisen kasvun ja kehittymisen. Nykyisessä työssäni johdan projekteja, toimin asiantuntijana projektitiimeissä sekä osallistun myyntiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tyypillisesti projektimme liittyvät investointihankkeisiin, puuraaka-aineen hankinnan suunnitteluun ja strategioihin, yrityskauppoihin ja -järjestelyihin sekä puumarkkinoiden ja metsävarojen analysointiin.

Olen työssäni päässyt tutustumaan metsätalouteen ja puunhankintaan maailmanlaajuisesti. On ollut hienoa työskennellä lukuisten loistavien kollegojen kanssa sekä Pöyryn että asiakkaidemme organisaatioissa ympäri maailmaa. Pöyryllä voin tuoda oman osaamiseni ja kokemukseni osaksi uniikkia metsä- ja biotuoteteollisuuden arvoketjun tuntemusta, joka yltää raaka-aineen hankinnasta aina lopputuotemarkkinoihin ja laitosten suunnitteluun asti. Projektitiimeissämme tuomme yhteen parhaat asiantuntijat globaalista verkostostamme.

Erityisen palkitseviksi olen kokenut projektit, joissa olemme auttaneet asiakkaitamme investointihankkeiden ja yritysjärjestelyjen toteuttamisessa. Työni tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä metsä- ja biotaloussektoria globaalisti. Olen kokenut, että pöyryläisiä yhdistää halu oppia uutta ja kehittyä haasteita kaihtamatta.

Projektiluonteinen työ on ajoittain hyvin kiireistä, mutta Pöyryllä vastuun ohella työhön sisältyy myös vapaus, esimerkiksi oman ajankäytön suunnittelussa. Tämän ansiosta perhe-elämän, harrastusten ja vaativan projektityön yhteensovittaminen on ollut mahdollista. "