Minun pöyryni

'Olen päässyt jatkuvasti haastamaan itseäni'

Trang Ly, konsultti

Nautin työstäni, sillä pääsen perehtymään mielenkiintoisiin ja tärkeisiin aiheisiin, kuten kestäviin pakkausmateriaaliratkaisuihin, mullistaviin teknologisiin innovaatioihin ja teollisuuden jatkuviin rakennemuutoksiin.

"Aloitin Pöyry Management Consultingilla syyskuussa 2014, ensin analyytikkona ja nyt 1.5 vuoden verran konsulttina pakkaustiimissä. Pöyrylle päädyin työtuttavien suosituksesta, sillä minua kiehtoi Pöyryn vahva asiantuntijan asema metsäteollisuudessa ja eritoten pakkausalalla.  Valmistuin vuonna 2013 Aalto-yliopistosta pääaineinani pakkaustekniikka, uusiutuvat materiaalit ja strateginen johtaminen. Työelämässä olen ollut vuodesta 2010 erilaisissa pakkausmateriaaleihin ja kuluttajamarkkinoihin liittyvissä tehtävissä myynnin, tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa.  

Pöyryllä minulla on ollut onni päästä työskentelemään monipuolisten toimeksiantojen parissa, sillä asiakaskuntaamme kuuluvat niin globaalit kuin kansalliset toimijat koko metsäteollisuuden ja valmistavan teollisuuden arvoketjussa. Olen päässyt tekemään erilaisia projekteja liittyen liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen, strategiasuunnitteluun, markkinatutkimukseen, investointihankkeisiin ja yrityskauppoihin. Olen päässyt kehittämään osaamistani myös projektien johtamisessa ja myynnissä. Monipuolista kielitaitoani olen päässyt hyödyntämään erilaisissa tehtävissä, ja työhön liittyvä matkustaminen on ollut antoisaa. Sosiaalisena henkilönä nautin siitä, että pääsen keskustelemaan ja tekemään projektiyhteistyötä asiakkaiden, mutta myös asiantuntevien ja motivoituneiden kollegojen kanssa.

Näiden vuosien aikana olen päässyt jatkuvasti haastamaan itseäni niin ammatillisella kuin henkilökohtaisellakin tasolla, ja olen oppinut uusia puolia itsestäni erilaisten vastoinkäymisten ja onnistumisten myötä. Projektiluonteisessa työssä pitää pystyä olemaan joustava työaikojen suhteen, ja on osattava toimia erilaisten ihmisten kanssa. Vastuun kantamisen merkitys korostuu myös sen vuoksi, että työhömme sisältyy suuri vapaus. Nautin työstäni, sillä pääsen perehtymään mielenkiintoisiin ja tärkeisiin aiheisiin, kuten kestäviin pakkausmateriaaliratkaisuihin, mullistaviin teknologisiin innovaatioihin ja teollisuuden jatkuviin rakennemuutoksiin."