Minun pöyryni

'Kehitämme ainutlaatuisia ratkaisuja'

Jouni Laukkanen, osastopäällikkö

Pöyryllä on erinomaista osaamista monella osaamisalueella Suomessa ja kansainvälisesti.

"Valmistuttuani Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta työskentelin pienessä insinööritoimistossa kunnes siirryin Pöyryn palvelukseen vuonna 2009. Pöyryllä on erinomaiset mahdollisuudet urakehitykseen omien kiinnostusten ja kykyjen mukaan.

8-vuotisen Pöyry-urani aikana olen työskennellyt projekti-insinöörinä ja projektipäällikkönä kaukolämpö- ja kaukokylmäosastolla sekä osastopäällikkönä voimalaitosten projektikehityksessä ja kaukolämpö- ja kaukokylmäpalveluissa. Tällä hetkellä toimin osastopäällikkönä ja vastaan Suomen Pöyryn kaukolämpö- ja kaukokylmäpalveluista sekä tuulivoima- ja aurinkoenergiapalveluista.

Energiayhtiöiden liiketoimintaympäristö on nopeassa muutoksessa. Sähköntuotannossa tuulivoiman, aurinkoenergian ja joustojen rooli kasvavat merkittävästi, lämmöntuotannossa kilpailu tuotantotapojen välillä on kiristynyt sekä kuluttajien kiinnostus jäähdytysratkaisuihin on kasvanut. Energiayhtiöiden pitää sopeuttaa liiketoimintaansa näissä muutoksissa.

On ollut erittäin motivoivaa olla eturintamassa kehittämässä yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja heidän liiketoimintaansa muuttuvassa toimintaympäristössä. Pöyryllä on erinomaista osaamista monella osaamisalueella Suomessa ja kansainvälisesti.

Yhdistelemällä eri osaamisalueiden osaamista saamme tarjottua asiakkaillemme ainutlaatuisia korkea arvon ratkaisuja. Esimerkiksi yhdistämällä Pöyryn geo- ja kaukolämpöosaamisen pystymme muuttamaan nykyisiä kallioluolaöljyvarastoja valtaviksi kaukolämpövarastoiksi sekä yhdistämällä Pöyryn liikejohdon konsultoinnin ja tekniseen energiaosaamisen Pöyryn Operational Excellence -palveluksi saamme lisättyä asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta tyypillisesti 5-10 prosenttiyksikköä."