Selluteollisuus

Maailmanlaajuinen sellun kysyntä on muuttumassa ja selluteollisuus on muutospaineiden alla menestyäkseen. Mitä mahdollisuuksia biopohjaiset ratkaisut ja kuidun monikäyttöisyys tarjoavat liiketoiminnassasi?

Autamme asiakkaitamme menestyksellisen projektin toteuttamisessa alkuideasta tehtaan toteutuksen loppuun asti ja siitäkin eteenpäin, olipa kyse olemassa olevan tehtaan uudistamista tai uuden huippuluokan tehdassuunnitelman toteuttamisesta. Tarjoamme täyden palvelun liikestrategioista, prosesseista ja toiminnoista suunnitteluun ja projektien hallintapalveluihin monimuotoisissa investointiprojekteissa ja kaikenkokoisissa nykyisten tehtaiden uudelleensuunnitteluprojekteissa. Meillä on vahva paikallinen panostus kunnossapitoon ja tuotantotehokkuuteen liittyvissä palveluissa, joita paikallistoimistoidemme verkosto tarjoaa.

90%

Olemme olleet mukana toteuttamassa yhdeksää kymmenestä maailman suurimmista sellutehtaista

Pyrimme jatkuvaan kehittämiseen etsien uusia ratkaisuja ja kannustaen uudenlaiseen ajatteluun.

Käytämme taitojamme ja resurssejamme pitääksemme asiakkaamme kilpailukykyisinä jatkuvaa kehitystä vaativassa toimintaympäristössä. Lähes kuuden vuosikymmenen kokemuksella sellutehtaiden suunnittelussa ja projektien toteuttamisessa tarjoamme syvällistä prosessiteollisuuden osaamistamme.  Asiakkaamme saavat ainutlaatuisen, globaalin näkemyksemme, joka on kertynyt yli neljänsadan tehtaan suunnittelusta,  ja joka auttaa vähentämään projektien riskejä ja saavuttamaan parhaan mahdollisen ratkaisun projektin joka vaiheessa.

Selluasiantuntemuksemme kattaa:

  • sellutehdasteknologia
  • puunkäsittely
  • sellunvalmistuslinjat
  • valkaisukemikaalit
  • kemikaalien talteenotto
  • ympäristöasiat
  • energian tuotanto
  • bioenergia

Autamme asiakasta saavuttamaan tuotteelleen parhaan mahdollisen elinkaaren tuotantoketjussa samaan aikaan, kun lisäämme tuotantotehokkuutta ja minimoimme hiilijalanjälkeä. Toteutamme tiukkoja HSE standardeja kaikessa projektityössämme ja meillä on nollatavoite onnettomuuksien suhteen.  

Pöyryn asiantuntemus sellun konsultointi- ja suunnittelupalveluissa auttaa asiakasta maksimoimaan pääoman tuoton – aikataulussa, budjetissa ja odotukset ylittäen.