Paperiteollisuus

Maailmanlaajuiset kehityssuunnat, jotka vaikuttavat maailman paperiteollisuuteen, ovat muuttumassa. Uudenlaiset kuitupohjaiset tuotteet ovat korvaamassa muovit ja avaavat uusia mahdollisuuksia. Kuinka sinä hyödynnät tätä muutosta?

Autamme asiakkaitamme joka askeleella ideasta toteutuksen loppuun saakka, olipa kyse asiakkaan tarpeesta saada neuvoja sijoituskohteen alkuvaiheessa tai yhteistyökumppanin tarpeesta uuden huippuluokan tehtaan EPCM projektin (tai uudelleenrakentamisen) suunnittelussa. Tuomme parhaat toimintamallit projektiin lähes kuuden vuosikymmenen kokemuksella paperitehtaiden suunnittelusta ja toteutuksesta työskennellen tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lisäksi tuemme tehtaan päivittäistä toimintaa paikallisen toimistoverkostomme kautta, auttaen asiakasta saavuttamaan tehtaalleen parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Asiakkaamme saavat käyttöön lisäarvoa tuottavan ainutlaatuiseen, globaalin näkemyksemme, joka on kertynyt yli neljänsadan tehtaan suunnittelusta ja joka auttaa vähentämään projektin riskejä ja saavuttamaan parhaan mahdollisen ratkaisun projektin joka vaiheessa.

Autamme asiakasta saavuttamaan tuotteelleen parhaan mahdollisen elinkaaren tuotantoketjussa samaan aikaan, kun lisäämme tuotantotehokkuutta ja minimoimme hiilijalanjälkeä. Toteutamme tiukkoja HSE standardeja kaikessa projektityössämme ja meillä on nollatavoite onnettomuuksien suhteen. Laaja-alainen paperialan konsultointi ja suunnittelutaitomme kaikille paperilajeille auttaa asiakasta maksimoimaan sijoitetun pääoman tuoton, pysymään budjetissa ja ylittämään odotukset projektin suhteen.

Pöyryn paperiteknologiaosaaminen on kattavaa:

  • paperitehdasteknologia
  • mekaaninen ja kemiallinen massa
  • kierrätyskuitu
  • mekaaninen painopaperi
  • hienopaperit
  • pakkaukset ja kartonki
  • pehmopaperi

Käytämme vahvaa konsultointiosaamistamme raaka-aineiden, markkinoiden ja tuotteiden strategioiden luomisessa ja projektien toteuttamisessa tukeaksemme asiakkaitamme heidän investointipäätöksissään.

Olemme rakentaneet vahvan perustan kunnossapitoon ja tuotantotehokkuuden suunnitteluun.   Paikallistoimistoverkostomme avulla tuemme asiakkaitamme heidän päivittäisissä toiminnoissaan käytännönläheisillä ratkaisuilla ja palveluillamme, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan ja ylläpitämään tuotantotehokkuutta heidän prosessilaitoksissaan.

Lähestymistapamme perustuu ympäristön huomioonottamiseen käyttäen optimaalisen määrän raaka-aineita ja  energiaa. Pitkäaikainen asiantuntemuksemme sellun ja paperin aloilla on asiakkaidemme käytössä projektin joka vaiheessa.

80 %

Olemme olleet toteuttamassa kahdeksaa kymmenestä maailman nopeimmista paperikoneista