Sellu- ja paperiteollisuus

Pöyry on maailman johtava metsäteollisuuden suunnittelija. Suunnittelemme ja toimitamme tehtaita, joiden elinkaaritehokkuus on optimoitu ja ympäristövaikutukset minimoitu.

Yli 50 vuoden ajan Pöyry on menestyksellisesti toteuttanut sellu- ja paperiprojekteja maailmanlaajuisesti. Olemme johtava konsultointi- ja suunnitteluyritys metsäteollisuuden alalla ja luotettava yhteistyökumppani monille asiakkaillemme vuosikymmenien ajan.

Syvällinen tietämyksemme metsäteollisuuden arvoketjusta ulottuu raaka-aineista ja tuotannosta aina lopputuotteeseen saakka. Tämä luo ainutlaatuisen perustan asiakkaidemme tukemiseksi heidän sijoituspäätöksissään.

Meillä on vahva liiketaloudellinen osaaminen sekä teknologia- ja prosessitietämys. Suunnittelemme ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme läpi koko heidän sijoituksensa elinkaaren sekä pienissä että suurissa projekteissa.

Yli400projektia

Syvällinen maailmanlaajuinen näkemys yli 400:n tehdassuunnitteluprojektin kokemuksella

Tarjoamme paikallisen läsnäolon yhdistettynä maailmanlaajuiseen osaamiseen. Tämä auttaa meitä toimimaan tehokkaasti asiakkaidemme hyväksi ja olemaan tarvittaessa nopeasti paikalla asiakkaan luona. 

Sellu- ja paperiteollisuus on luonnostaan hyvin pääomajohteista ja yritysten täytyy kaiken aikaa tutkia keinoja saavuttaa paras mahdollinen sijoitetun pääoman tuotto. Tämä päämäärä mielessä keskitymme tuottamaan ratkaisuja, jotka pitävät asiakkaamme kilpailukykyisinä.  Olemme sitoutuneita asiakkaidemme menestymiseen – tähtäämme joka tilanteessa asiakkaan parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun asettaen kokemuksemme ja ammattitaitomme peliin joka projektissa.

90 %

Olemme olleet mukana toteuttamassa yhdeksää kymmenestä maailman suurimmista sellutehtaista