Veden ja jäteveden käsittely

Veden ja jäteveden käsittely

Yhdyskuntien ja teollisuuden veden-, jäteveden-, lietteen- ja jätteidenkäsittely ovat yhteiskunnan ydintoimintoja, joissa kestävä kehitys, resurssiviisaus ja puhdas teknologia konkretisoituvat.

Tarvitsetpa apua yksittäiseen prosessiongelmaan tai miljardiluokan laitosprojektiin, meiltä saat hankkeen koko elinkaaren mittaisen palveluketjun esiselvityksistä käyttökonsultointiin asti. Suunnittelu, rakennuttaminen, käytön optimointi, riskienhallinta – kaikki palvelut yhdeltä luukulta. 

Asiakkaitamme ovat mm. kuntien vesihuoltolaitokset ja -yhtiöt, vesialan yksityiset toimijat, jätehuolto- ja lietealan yritykset, eri teollisuudenalat kuten prosessi- ja kaivosteollisuus sekä kansainväliset rahoituslaitokset kuten NIB, EBRD, Maailmanpankki ja NEFCO.

Pitkäaikaista erityisosaamistamme ovat mm.:

Pöyryn palveluksessa työskentelee satoja vesialan asiantuntijoita, joista 60 Suomessa. Paikalliset asiantuntijamme ovat lähelläsi ja maailmanlaajuinen osaamispääomamme käytössäsi. Anna meidän räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.