Tuulivoima

Tuulivoima on kestävä energiantuotantomuoto, jonka merkitys kasvaa kansainvälisten ilmastotavoitteiden toteuttamisessa. Olemme toteuttaneet suomalaisia sekä kansainvälisiä tuulivoimahankkeita jo vuodesta 1992 lähtien kattaen koko tuulivoiman elinkaaren.

Tuulivoima-asiantuntijamme toteuttavat niin pieniä kuin suuria hankkeita aina alustavista esiselvityksistä Pöyryn EPCM-konseptilla toteutettaviin kokonaistoimituksiin tukenaan koko kansainvälinen ja kokenut osaajaverkosto. Noudatamme parhaita kansainvälisiä käytäntöjä ja standardeja ja käytössämme on viimeisimmät alan ohjelmistot ja työkalut. Asiakas saa parhaiten sopivan ratkaisun, jossa on huomioitu niin tekniset ja taloudelliset seikat kuin ympäristönäkökulmat.

Tuulivoimapalveluihimme kuuluvat:

Konsultointi

Pöyryn konsultointiosaaminen kattaa koko energia-alan arvoketjun, ja korostamme lisäarvon tuottamista liiketoiminnan eri osissa. Autamme rakentamaan pitkän aikavälin strategisia menestystekijöitä.

Projektin toteutus ja johto

Tarjoamme kattavat tuulivoimaprojektien johtamis- ja toteutuspalvelut. Toteutamme tuulivoimahankkeita niin pieninä osakokonaisuuksina kuin suurina EPCM -kokonaistoimituksina, joissa vastaamme projektinjohdosta ja urakoitsijoiden valvonnasta, suunnittelusta sekä hankinnoista.