Aurinkoenergia

Aurinkosähkö (PV) ja keskittävä aurinkoenergia (CSP)

Aurinkoenergialla voidaan tuottaa osa tulevaisuuden energiatarpeesta ympäristöystävällisesti. Maailmanlaajuisen energiankulutuksen on ennustettu kasvavan 55 % vuoteen 2030 mennessä. Energiantarpeen kasvu on noin viisinkertainen Euroopan Unionin tämänhetkisestä energiankulutuksesta. Ennustettu kasvu asettaa rajoitteita fossiilisten polttoaineiden käytölle ja vaatii päätöksentekijöiltä uusiutuvien energiamuotojen huomioon ottamista.

Pöyry on aurinkoenergia-alan edelläkävijä. Olemme olleet aktiivisesti mukana maailman aurinkoenergian kärkihankkeissa viimeisten 15 vuoden aikana. Asiantuntijoillamme on aurinkoenergiasovellusten ja -teknologian asiantuntemus yrityksesi hankkeiden koko elinkaaren ajaksi.

Autamme johtavia yksityisen ja julkisen alan toimijoita markkina-analyysien, toimintatapojen, säännösten ja investointien suunnittelussa sekä ympäristöprojektien tukena. Osaltamme autamme kehittämään sekä aurinkosähkö- että aurinkolämpöteknologiaa. Aurinkoenergialiiketoimintamme on globaalia ja toimimme kaikkien sidosryhmien kanssa, joten palvelumme kehittyvät laaja-alaisesti.

Projekti- ja voimalaitossuunnittelu

Olemme kehittäneet erityisiä projektisuunnittelumenetelmiä ja käytämme niitä myös projektien kehitysvaiheessa. Esimerkkinä kehittämiämme menetelmiä käytetään lämpöhöyryn optimoinnissa ja yhdistetyissä kiertoprosesseissa.

Projektin johtaminen ja toteutus

Projektipalveluillamme autamme aurinkoenergiaprojektien omistajia ja kehittäjiä, EPC-urakoitsijoita, laitevalmistajia ja -toimittajia sekä lainanantajia.

Tarjoamme seuraavia projektipalveluja yrityksesi tarpeisiin: