Rottneros valitsi ÅF Pöyryn uuden digitaalisen ohjelmiston tukemaan tuotannon suorituskyvyn nostoa | Pöyry in Finland Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

LEHDISTÖTIEDOTE 8.10.2019

Rottneros valitsi ÅF Pöyryn uuden digitaalisen ohjelmiston tukemaan tuotannon suorituskyvyn nostoa

Ruotsalainen sellun ja paperin valmistaja Rottneros on valinnut ÅF Pöyryn kumppanikseen kehittämään sellutehtaidensa suorituskykyä Ruotsin Rottnerosissa ja Vallvikissa.

Rottnerosilla on n. 300 työntekijää sellun tuotannossa ja kehitystyössä. Yritys valmistaa Vallvikin tehtaalla kemiallista sellua ja Rottnerosin tehtaalla mekaanista sellua. Rottnerosilla on myös kolmas tuotantoyksikkö, Rottneros Packaging, joka valmistaa biopohjaisia pakkauksia elintarviketeollisuudelle sekä yritys, joka toimittaa puutavaraa Latviassa.

ÅF Pöyryn toimeksianto käsittää äskettäin kehitetyn ÅF Pöyry Pulse -ohjelmiston toimituksen ja asennuksen Rottnerosin ja Vallvikin tehtaille. Uusi ohjelmisto auttaa maksimoimaan käytettävyyttä ja antaa yleiskuvan prosessien raaka-ainekulutuksesta. Näitä tietoja hyödyntämällä pystytään lisäämään tuottavuutta. ÅF Pöyry Pulse sisältää toimintoja myös reaaliaikaiseen seurantaan ja tiedonsiirtoon sekä tuotannon ja kunnossapidon tietojen yhdistämiseen. Käyttäjä voi helposti valvoa tuotantoa nykyaikaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta sekä tehdä tarpeellisia toimenpiteitä tai tunnistaa vapaata tuotantokapasiteettia, eli työskennellä ennakoivammin.

”Meistä on todella hienoa työskennellä Rottnerosin kanssa ja auttaa virtaviivaistamaan yrityksen toimintoja. Samalla luomme lähtökohtia digitaaliselle toiminnalle - Industry 4.0:lle”, sanoo David Andersson, teollisuuden digitalisoinnin päällikkö, ÅF Pöyry Ruotsi.

”ÅF Pöyry Pulse on moderni alusta, jonka uskomme mahdollistavan halumme parantaa jatkuvasti tehokkuuttamme kasvattamalla tuotantoamme optimaalisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti”, sanoo Rottnerosin toimitusjohtaja Lennart Eberleht. ”Yrityksemme kehitykselle on elintärkeää, että henkilöstöllämme on parhaat mahdollisuudet käyttää modernia teknologiaa jokapäiväisessä työssä”, hän jatkaa.

ÅF Pöyry Pulse -ohjelmisto on tehty sekä yhdistämään ihmiset ja teknologia että toisaalta keskittymään tulevaisuuden toimintoihin.

”Jotta uutta ohjelmistoa käytetään täydellä teholla, sen pitää miellyttää käyttäjää ja olla käyttäjäystävällinen. Monet samanlaiset ratkaisut keskittyvät historiatietoihin, mutta ÅF Pöyry Pulse tukee myös tulevaisuuden tapahtumia ja siten ennakoivampaa työtapaa”, jatkaa David Andersson.

Suorituskykymittareiden, kuten OEE:n (Overall Equiment Efficiency) ja raaka-aineiden kulutuksen avulla ÅF Pöyry Pulse lisää laitteistojen hyötykäyttöä ja mahdollistaa korkean käytettävyyden sekä lisää olemassa olevan infrastruktuurin toiminta-aikaa.

ÅF Pöyry Pulse -ohjelmistot otetaan käyttöön Rottnerosissa ja Vallvikissa tammikuussa 2020.

Lisätietoa Pulsesta ruotsiksi tästä linkistä

Lisätietoa antavat:

Mikael Fränckel
Prosessiteollisuuden liiketoiminta-alueen johtaja, Ruotsi ja Pohjos-Amerikka, ÅF Pöyry
Puh: +46 10 505 87 06
E-mail: mikael.franckel@afconsult.com

David Andersson
Päällikkö, teollisuuden digitalisointi, Prosessiteollisuus-divisioona, ÅF Pöyry
Puh: +46 10 505 54 84
E-mail: david.a.andersson@afconsult.com

Kai Vikman
COO, Prosessiteollisuus-divisioona, ÅF Pöyry
Puh: +358 50 350 0514
E-mail: kai.vikman@poyry.com

ÅF Pöyry lyhyesti

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman.

Making Future.

Vieraile verkkosivuillamme www.poyry.com ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube