Teollisuus

Tracegrow, projekti- ja suunnittelukumppani

Pöyrystä Tracegrow'n puhtaan teknologian ratkaisujen projekti- ja suunnittelukumppani

Tampere, Suomi

Projektin tiedot

Asikas: Tracegrow Oy

Tyyppi: Projekti- ja suunnittelukumppani

Aika: 2018-2019

Suomalainen cleantech-yritys Tracegrow on valinnut Pöyryn kumppanikseen Tracegrow'n ainutlaatuiseen puhtaaseen teknologiaan liittyviin suunnittelu- ja projektipalveluihin. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Tracegrow'n moduuleista koostuvaa teknologia- ja tehdaskonseptia globaaleille markkinoille.

Tracegrow on suomalainen kiertotalouden alalla toimiva cleantech-yritys. Se on kehittänyt ainoana maailmassa innovatiivisen teknologian, jolla voidaan erottaa, puhdistaa ja käyttää uudelleen käytetyistä alkaliparistoista tärkeitä hivenaineita, sinkkiä ja mangaania, ja palauttaa ne turvallisesti takaisin luontoon maailman ekologisimpina mikroravinnetuotteina. Lopputuote on sataprosenttisesti luonnonmukainen, laadukas sinkki- ja mangaanipohjainen mikroravinne maanviljelyyn. Tracegrow'n liiketoiminta koostuu sekä lopputuotteen myynnistä että yhtiön teknologiaan pohjautuvien tuotantolaitosten toimittamisesta avaimet käteen -periaatteella. Tracegrow'n ensimmäinen tuotantolaitos aloitti toimintansa Kärsämäellä kesäkuussa 2018.

Pöyryn palvelut sisältävät suunnittelua, projektinjohtoa, hankintapalveluja sekä rakentamisen hallinnan palveluita modulaarisille tuotantolaitoksille.

"Pöyry on ylpeä tultuaan valituksi Tracegrow'n kumppaniksi kehittämään tätä kiertotalouden konseptia kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Megatrendit luovat paljon aloitteita, joita on tärkeää kaupallistaa. Luotamme siihen, että pystymme tukemaan Tracegrow'ta modulaarisen tehdaskonseptin kehittämisessä ja maailmanlaajuisessa toimittamisessa. Paikallinen läsnäolomme antaa lisäarvoa projektien toteutusvaiheissa", sanoo Tuukka Sormunen, Pöyryn Kemianteollisuuden liiketoiminnan johtaja