Pöyry 60

Pöyry 60 vuotta: Kohti kestävää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa

Pöyry viettää tänä vuonna 60-vuotisen taipaleensa juhlavuotta. Koko tämän ajan olemme tuoneet asiakkaillemme lisäarvoa tinkimättömällä osaamisellamme ja ratkaisukeskeisellä asenteellamme. Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan globaaleihin megatrendeihin liittyviä haasteita ja luomaan uutta liiketoimintaa älykkäiden ratkaisujen ja viimeisimpien digitaalisten innovaatioiden avulla. Juhlavuotenamme haluamme nostaa esille erityisesti hiilidioksidikysymykset ja ilmastonmuutoksen.

Huoli ilmastonmuutoksesta on saanut aikaan vaatimuksia ”hiilivapaasta” yhteiskunnasta. Samalla keskustelussa kuitenkin unohdetaan, että hiili on elämälle välttämätöntä. Vaikka energiajärjestelmissä ja polttoaineissa pitäisi päästä hiilivapaaksi, materiaaleissa sen sijaan hiili on olennainen osa biopohjaisia raaka-aineita.

Tutustu myös:

Me kaikki voimme pienentää hiilijalanjälkeämme kulutusvalinnoillamme

  • Onko hankkimamme tuotteet tehty fossiilisista vai biopohjaisista raaka-aineista?
  • Miten kierrätämme tuotteita?
  • Miten lämmitämme (ja viilennämme) asuntojamme, ja miten käyttämämme sähkö tuotetaan?
  • Millaisilla kulkuvälineillä liikumme?
  • Millaista ruokaa syömme?

Vaikka jokainen kuluttaja voi valinnoillaan vaikuttaa hiilijalanjälkeensä, yhteiskunta tarvitsee ilmastonmuutoksen hillitsemiseen myös suunnittelu- ja konsultointipalveluja.

Pöyryn ratkaisut tukevat ilmastonmuutoksen hillitsemistä niin sähkön- ja lämmöntuotannossa (energiajärjestelmien muuttaminen hiilivapaiksi), liikenteessä (kestävät raideliikenteen ratkaisut), rakennuksissa (energia- ja resurssitehokkuus, kierrätettävät materiaalit), biopohjaisten tuotteiden edistämisessä (biopohjaiset materiaalit), metsä- ja maataloudessa (kestävä metsänhoito ja maankäyttö) sekä vesienkäsittelyssä ja ympäristöalalla (kiertotalouden ratkaisut).