Rakennesuunnittelu

Pöyryn rakennesuunnittelu luo kiinteistölle tai teolliselle prosessille tarkoituksenmukaisen, kestävän rungon, vaipan ja rakenteet.

Suunnittelemme rakenteen kohteen sijaintiin, aikatauluun, budjettiin, teknisiin tavoitteisiin ja käyttötarkoitukseen optimaalisesti sopivaksi. Palvelemme sekä uudis- että peruskorjauskohteissa.

Teollisuuden investointirakentaminen ja vaativien toimisto- ja liikekiinteistöjen suunnittelu on erikoisosaamisalueemme. Teollisuuden rakennesuunnittelussa olemme Suomen markkinajohtaja.

Laajat resurssimme mahdollistavat suunnittelun vaativissa aikatauluissa ja laajoissa hankkeissa, kaikissa rakennetyypeissä:

  • Teräsrakenteet
  • Teräsbetonirakenteet
  • Betonielementtirakenteet
  • Puurakenteet
  • Liittorakenteet
  • Erikoisrakenteet: liukuvalut ja jännitetyt rakenteet

Teollisuuskohteet

Tarjoamme asiantuntijapalveluja aina esisuunnittelusta ja investointivaiheesta kunnossapito-, muutos- ja purkusuunnitteluun saakka. Olemme sen parempi, mitä vaativampi teollisuuskohde on rakenneratkaisun, jännemittojen tai kuormien ja rasitusten suhteen.

Kiinteistöt ja liikennerakentaminen

Palvelemme kiinteistösijoittajia ja kiinteistöjen omistajia, vuokralaisia, julkista sektoria sekä urakoitsijoita.

Rakennesuunnittelun tarkastuspalvelu

Ulkopuolisen tarkastuksen palveluillamme asiakas varmistaa suunnittelun ja rakentamisen turvallisuuden projektin elinkaaren kaikissa vaiheissa. Laki vaatii ulkopuolisen tarkastuksen palvelua, kun rakentamisessa käytetään rakennuksen turvallisuuteen, terveellisyyteen tai pitkäaikaiskestävyyteen merkittävästi vaikuttavia suunnittelu- ja toteutusmenetelmiä.