EPC- ja EPS-hankkeet

Kokonaistoimitukset

Pöyry toimittaa suomalaisille ja kansainvälisille teollisuus- ja energia-asiakkaille korkeatasoisia kokonaistoimitusratkaisuja. Toimintatapamme vaihtelee täydellisestä avaimet käteen -toimituksesta (EPC) laitteiston tai sen osan komponenttitoimitukseen (EPS).

Hyödynnämme ratkaisuissamme vahvaa toimialaosaamistamme ja maailmanlaajuisia resurssejamme, mikä mahdollistaa korkeatasoisen, kustannustehokkaan ja paikalliset vaatimukset täyttävän toimituksen asiakkaalle.

Urakointiprojekteissa toimimme joko pääurakoitsijana, konsortion jäsenenä, osaurakoitsijana (BOP), aliurakoitsijana tai omaan teknologiaan perustuvissa toimituksissa laitostoimittajana.

EPC (Engineering, Procurement, Construction) -hanke merkitsee täydellistä avaimet käteen -toimitusta asiakkaalle.

EPS (Engineering, Procurement, Supply) -hanke merkitsee kokonaisuudessaan laitteiston tai sen osan komponenttitoimitusta asiakkaalle.

Roolimme vaihtelee sopimuksen mukaan ja on tyypillisesti joko

  • omistajan edustaja (Owner's Engineering) tai
  • urakoitsijan alaisuudessa toimiva suunnittelija (Contractor's Engineering)

Owner's Engineer

Suurten laitoshankkeiden toteutus avaimet käteen -periaatteella (EPC) on yleistä etenkin Suomen rajojen ulkopuolella. Pöyryllä on vankka kokemus asiakkaan projektivalvontapalveluiden (Owner's Engineer, OE) suorittamisesta kansainvälisissä laitoshankkeissa.

Contractor's Engineer

Pöyryllä on vankka kokemus suunnittelupalveluiden tuottamisesta sekä kotimaisille että kansainvälisille EPC-urakoitsijoille ja laitetoimittajille (Contractor's Engineer). Laaja kansainvälinen verkostomme ja kehittyneet suunnittelutyökalumme mahdollistavat kustannustehokkaan toteutussuunnittelun.