BioFutures

BioFutures

Nopeatahtinen 2000-luvun muutos haastaa kaikki toimijat yrityksistä poliitikkoihin ja järjestöihin ajattelemaan asiat uudelleen. Miten saavutetaan ja ylläpidetään kilpailuetu biotaloudessa joka on jo arkipäivää ja kehittyy koko ajan?

Investointi oikeaan biopohjaiseen tuotteeseen tai arvoketjuun voi olla ratkaiseva päätös. Olitpa muotoilemassa bioenergiastrategiaa, harkitsemassa nestemäisiä biopolttoaineita, laajentamassa kuitupohjaisiin tekstiileihin, kehittämässä biopohjaisia kemikaaleja tai arvioimassa biopohjaisia materiaaleja käytettäväksi pakkauksiin tai kulutuselektroniikkaan, Pöyry on juuri oikea biotulevaisuuden yhteistyökumppani.

Maailmanlaajuisesti toimiva erikoistunut liikkeenjohdon konsultointitiimimme on aina valmis auttamaan. Me kehitämme ja jalostamme innovatiivisia ja käytännöllisiä ratkaisuja kestävän biolisäarvon tuottamiseen.

Pöyryllä on syvällistä erikoisalojen asiantuntemusta, kaupallista osaamista ja kymmenien vuosien kokemus. Me voimme auttaa sinua kehittämään parhaat biotulevaisuutta koskevat strategiat.