Kalle Rasinmäki on nimitetty ÅF Pöyryn Suomen maajohtajaksi | Pöyry in Finland Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Rectangle 212 + Rectangle 212 + Rectangle 212 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. > Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Twitter Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta. Slice 1 Created with Sketch Beta.

LEHDISTÖTIEDOTE 13.6.2019

Kalle Rasinmäki on nimitetty ÅF Pöyryn Suomen maajohtajaksi

Pöyry Oyj   Lehdistötiedote 13.6.2019 klo 10:00

ÅF Pöyryn Suomen maajohtajaksi on nimitetty Kalle Rasinmäki, joka johtaa myös yhtiön Prosessiteollisuus-divisioonan yksiköitä Suomessa ja Aasiassa. Maajohtajan tehtävänä on yhdessä eri liiketoimintojen edustajista koostuvan maajohtoryhmän kanssa mahdollistaa ÅF Pöyryn liiketoimintastrategian toteuttaminen Suomessa. Rasinmäki on nimitetty myös Pöyry Finland Oy:n toimitusjohtajaksi.

”Suomi on henkilöstömäärältään ja liiketoiminnaltaan ÅF Pöyryn toiseksi suurin maa heti Ruotsin jälkeen, ja meillä on Suomessa lähes 2 000 työntekijää 22 paikkakunnalla. Meille on tärkeää toimia lähellä asiakkaitamme, jotka ÅF:n ja Pöyryn yhdistymisen myötä saavat entistä kattavamman palvelutarjonnan ja monipuolisempaa osaamista edistämään heidän kestävää liiketoimintaansa”, Kalle Rasinmäki sanoo.

ÅF Pöyry tarjoaa Suomessa prosessiteollisuuteen, energiaan, infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä suunnittelu- ja konsultointipalveluja ja tuottaa asiakkailleen kestäviä ratkaisuja yhdistämällä maailmanluokan osaamisen ja viimeisimmät digitaaliset innovaatiot paikalliseen asiantuntemukseen. Yhtiön viidestä liiketoimintadivisioonasta neljä toimii Suomessa: Prosessiteollisuus-, Energia-, Infra- ja Liikkeenjohdon konsultointi -divisioonat.

Rasinmäki työskenteli Pöyryllä vuosina 2002–2011 paperiteollisuuden suunnittelu- ja projektinhallintatehtävissä ja toimi sen jälkeen mm. Plc Uutechnic Oyj:n toimitusjohtajana. Rasinmäki palasi Pöyrylle viiden vuoden tauon jälkeen vuonna 2016, minkä jälkeen hän on johtanut Pöyryn Teollisuus-liiketoimintaryhmän Suomen toimintoja. Rasinmäki on koulutukseltaan paperitekniikan diplomi-insinööri.

Lisätietoja:

Kalle Rasinmäki
johtaja, ÅF Pöyry Suomi
puh. 010 33 49425
kalle.rasinmaki@poyry.com

Nicholas Oksanen
johtaja, prosessiteollisuus
puh. 010 33 22294
nicholas.oksanen@poyry.com

Tietoa ÅF Pöyrystä

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman.

Making Future.

Vieraile verkkosivuillamme www.poyry.fi ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube 

Pöyry Oyj   Lehdistötiedote 29.5.2019 klo 15:00